Ефектно увійшов в історію: Ford GT здивував публіку (Відео)

Хлопці з команди M2K Motorsports встановили абсолютний рекорд швидкості на відносно старенькому Ford GT (2006 рік випуску).

Автомобіль подолав позначку в 483 км/год за відстані в 1,61 км.

У той час як ми терпляче чекаємо, коли французький Bugatti, американський Hennessey і шведський Koenigsegg представлять гіперкари, які подолають швидкісну позначку в 482,7 км/год, цей екземпляр Ford GT 2006 року випуску вже зробив це. Цікаво, що це той же самий суперкар, який розігнався до 472,5 км/год кілька років назад.

Зрозуміло, що це далеко не серійний Ford GT, але зміни, які він пройшов, не зняли з нього дозволу рухатися по дорогах загального користування.

Його двигун тепер розвиває потужність близько 2 500 кінських сил. Під капотом суперкара знаходиться модернізований 5,4-літровий двигун V8.

В останній день заходу Texas Mile, організованого в регіональному аеропорту Вікторії, Ford GT спершу розігнався до швидкості «всього» в 280 км/год, потім його результат склав 386 км/год, але тільки в третьому заїзді суперкар ефектно увійшов в історію. Йому вдалося розігнатися до неймовірних 483,44 км/год, причому це було зроблено на відстані близько 1,61 км.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть