“Кубик” на єврономерах – унікальний двійник Mercedes-Benz G-клас (Фото)

Цей фургон на єврономерах дуже схожий на кубик Mercedes-Benz G-клас, він же G-Wagen, який в цьому році відзначає 40-річний ювілей. Правда, з корми – це зовсім інший автомобіль, з великою підйомними дверима багажника. У машини також піднятий дах, як на розвізному фургоні Mercedes-Benz 100D.

Виявляється, сфотографований на дорогах Німеччини незвичайний кубик G-клас носить австрійську марку Puch G – і відрізняється від побратима Mercedes-Benz G-клас оригінальної емблемою у вигляді геральдичного щита.

Представлена машина отримала видозмінений кузов і експлуатувалася в якості швидкої медичної допомоги. Кузовні доопрацювання зроблені німецьким спеціалізованим ательє C. Miesen GmbH & Co. KG, яке і донині займається будівництвом швидких на шасі Mercedes-Benz. Одна з останніх новинок – аварійно-рятувальний автомобіль на базі преміального пікапа X-Class.

Що ж стосується санітарного кубика Puch, то судячи за індексом 300 GD, машина оснащена рядним 5-циліндровим дизелем OM617, робочим об’ємом 3,0 л і потужністю 88 к.с. Машини з такими двигунами випускалися з 1979 по 1990 рр.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть