У Toyota за $ 180 000 виявили цікаву опцію (Відео)

Є у Toyota така модель, як Century. У наших краях цей автомобіль відомий не дуже, оскільки продається лише в Японії. А ось на батьківщині його знають добре – адже це флагман марки! Найрозкішніша, найбільша Тойота з усіх. Оснащена вона 5,0-літровим V8, що досить незвично як для японських седанів сучасності. Однак це далеко не єдине, чим може здивувати ця машина.

Виявляється, в комплектацію Toyota Century входить … супер м’яка мітелка для збору пилу. Для чого вона там? Ну, наприклад, здувати пил з приладової панелі або сидінь. Наскільки нам відомо, такої опції за замовчуванням немає ні у одного автомобіля. Навіть Rolls-Royce… Щоб подивитися на це диво, перемотайте ролик нижче на 6:40.

До речі, в цьому ж відео розповідається про ще одну цікаву деталі Toyota Century – чудовій шумоізоляції. Наскільки можна судити по відео, всередині авто відчувається як капсула на колесах, повністю нейтралізує зовнішній шум.

Загалом, ця Тойота явно коштує своїх 180 000 доларів. До речі, в місяць всього випускають 50 таких машин, а весь однорічний тираж вже розкупили.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть