Bentley показала новинку за ціною старої Таврії (фото)

Британський автовиробник Bentley продовжує святкувати власне сторіччя і цього разу приготував для своїх шанувальників колекцію непростого канцелярського приладдя.

Bentley називає своє нове творіння – колекцію ручок Limited Edition Centenary, «прекрасною поза часом», оскільки у ній символічно об’єднались три епохи.

Автокомпанії люблять відзначати річниці і знаменні події зі своєї історії. Раніше британці представили у Мілані колекцію золочених меблів Bentley Centenary Home. Цього разу дизайнери узялись за вишукані дрібні аксесуари і представили колекію ручок Limited Edition Centenary від баварської фірми Graf von Faber-Castell.

Пір’яна ручка – найдорожча і коштує 17 300 гривень у перерахунку за поточним курсом. Проста кулькова ручка обійдеться поціновувачу у 14 300 гривень, а капілярна – у 15 800. Можна, звісно, купити й усю колекцію одразу.

До кожної з ручок пропонується сертифікат Refills for Life з яким вони мають право на довічне відновлення чорнила чи пасти. Щоправда, з такою опцією вартість найдорожчої ручки підскочить до 18 тисяч гривень.

Джерело Авто 24

Не пропустіть