Як виглядає суперкар Lamborghini, який простояв 45 років у гаражі (фото)

В одному з гаражів на півдні Німеччини виявили рідкісний Lamborghini Miura P400 S 1969 року випуску. Практично увесь цей час спорткар простояв у гаражі.

Протягом останніх 45 років Lamborghini Miura P400 S стояла в гаражі, де вона і була знайдена. До цього часу автомобілем користувалися лише по великих святах і з максимальною обережністю. До спорткару ставилися настільки дбайливо, що навіть через півстоліття він чудово зберігся, а всю його історію можна легко простежити аж до першого власника.

Під капотом Lamborghini Miura встановлено «рідний» 4,0-літровий V12 потужністю 370 кінських сил. Спорткар здатний прискорюватися з місця до 100 км/год всього за 4,5 секунди, максимальна швидкість досягає позначки в 284 км/год. Пробіг авто – всього 29 тисяч км.

У комплекті зі спорткаром новому власнику дістанеться оригінальна сервісна книжка, а також рахунки і навіть листування з італійським виробником.

Автомобіль буде проданий на аукціоні Sotheby’s в Лондоні 24 жовтня. За попередніми оцінками організаторів, вартість лота складе близько мільйона фунта стерлінгів.


Не пропустіть