Дипломати яких країн виявилися найбільш злісними порушниками на дорогах ФРН

Минулого року в Німеччині збільшилася кількість порушень правил дорожнього руху, здійснених іноземними дипломатами. Найбільш злісними порушниками виявилися саудівці, росіяни і єгиптяни, пише ukrinform.ua.

«Кількість порушень ПДР іноземними дипломатами минулого року знову збільшилася і становить 24 118 правопорушень, на 3% більше, ніж у попередньому році”, – констатує видання.

Першість у рейтингу неповаги до правил належить дипломатам із Саудівської Аравії – 1340. На другому місці представники дипломатичних відомств Російської Федерації, замикають трійку “лідерів” єгиптяни. У десятці далі – дипломатичні працівники з Китаю, Литви, США, Судану, Пакистану, Монголії та Іраку.

За участю іноземних дипломатів тільки у Берліні, де розташовуються посольства іноземних держав, сталися 72 ДТП, що майже на третину (на 23) більше, ніж у 2014 році.

Найпоширенішими видами порушень були недотримання правил парковки і перевищення швидкості на дорогах.

Втім, штрафи співробітникам дипломатичних місій, на яких поширюється дипломатичний імунітет, платити не доведеться, тож їх правопорушення залишаться непокарані.


Не пропустіть