Популярний в Україні кросовер Renault Duster отримав спецверсію (фото)

Кросовер Renault Duster отримав нову спецверсію GoPro. Головною особливістю новинки стала поява нової світлотехніки і однойменної екшн-камери. Модель буде доступна виключно для бразильського ринку.

Водонепроникна GoPro 7 Hero встановлена ​​на внутрішній стороні лобового скла, вона працює через Bluetooth, розуміє голосові команди, підтримує сповільнену зйомку і зйомку в форматі 4k. Кросовер у виконанні GoPro отримав також додатковий пакет Outsider, в який входить інший передній бампер з вбудованими фарами. Duster GoPro Edition відрізняється від стандартної версії наявністю мультимедійного комплексу з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і камерою заднього виду.

Передньопривідний кросовер можна придбати з 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 118 к.с. (на етанолі віддача зростає до 120 к.с.) в поєднанні з варіатором. Також Duster GoPro доступний з системою повного приводу в поєднанні з 2,0-літровим агрегатом потужністю 143 к.с. (на етанолі – 148 к.с.), який працює в парі з 6-ступінчастою МКПП.

Нагадаємо, за підсумками семи місяців поточного року Renault Duster посів друге місце за продажами в Україні. З січня по липень українці придбали і зареєстрували 2728 одиниць цих кросоверів.


Не пропустіть