У мережі показали новий логотип Volkswagen (фото)

Консерватизм і «скромність» німецького автопрому залишаться у минулому. Про це свідчить оновлений логотип найбільшого автоконцерну Німеччини Volkswagen, презентація якого відбудеться до кінця 2019 року.

Ще в квітні 2018 року директор з маркетингу Volkswagen Йохен Сенгпіл заявив, що логотип «повинен мати сильну символічну силу як на автомобілях, так і на смартфонах». У випадку з VW логотип був «занадто німецьким».

У зв’язку з цим, до кінця року бренд представить новий, вже 12-й за рахунком логотип, який стане не лише більш «молодіжним», а й зможе точніше передавати інновації виробника.

Першим носієм «символу німецьких інновацій» став Volkswagen Golf восьмого покоління, який днями потрапив в об’єктиви камер фотошпигунів. При детальному розгляді можна помітити, що сам шильдик став менш опуклим, а лінії букв – тоншими. Буква W тепер не торкається нижньої кромки кола, і, що найцікавіше – вся композиція стала плоскою, колишнього 3D-ефекту більше немає.

Тепер, коли ми точно знаємо, що новий логотип Volkswagen готовий і навіть встановлений на автомобіль, можна припустити, що зволікати з його презентацією німці не стануть і покажуть його вже 12 вересня на міжнародному автосалоні у Франкфурті.


Не пропустіть