Набуває популярності нова схема покупки вживаних авто із США

Дивно, але дизельні автомобілі Volkswagen стали справжнім хітом в США, де раніше виробник їх масово відкликав через дизельгейт.

Кампанія відкликання передбачала доопрацювання автомобілів для відповідності екологічним стандартам. При цьому більшу частину автомобілів Volkswagen був зобов’язаний викупити у власників.

Тепер після проведення всіх доопрацювань автомобілі продаються у місцевих дилерів. І знижка на них просто позамежна. І справа не тільки в знижці – покупці в США полюють за автомобілями, на зразок Golf 2015 року через їх низьку витрату палива після перепрошивки і ремонту.

NYT пише, що дилери в місяць продають по 50-60 старих автомобілів Volkswagen з шильдиком TDI. Клієнтам, як виявилося, в більшості випадків байдужі показники шкідливих викидів. Екологічність в кишеню не покладеш, а витрата палива на гаманці позначається.  Зокрема, Гольф 2015 року зі 38000 миль на одометрі (близько 60000 км) можна купити всього за 12 тис. доларів. Витрата палива на цьому модифікованому авто становить 5,7 л/100 км.

Джерело Автоблог

Не пропустіть