Mercedes-Benz офіційно представив оновлений GLE Coupe (фото)

Німецький автовиробник офіційно представив новий купеподібний Mercedes-Benz GLE-Class Coupe. Причому модель показали як в базовому, так і «зарядженому» виконанні від AMG.

Розроблене, щоб конкурувати з BMW X6, крос-купе від Mercedes має еволюційний дизайн з більш сміливою передньою частиною кузова, де з’явилася більш масивна решітка радіатора і перероблені світлодіодні фари. Звичайно, найбільшою зміною є динамічна, спадна лінія даху.

Оновлений Mercedes-Benz GLE Coupe має опуклі крила і більш тонкі задні ліхтарі. «Заряджена» AMG версія отримала фірмову решітку радіатора Panamericana і більш агресивний задній бампер з розташованими в ньому чотирма випускними патрубками. Бічні спідниці і невеликий спойлер на кришці багажника додають трохи агресії.

Нове крос-купе Mercedes-Benz GLE Coupe має довжину в 4 939 мм і ширину в 2 010 – це на 15 мм і 63 мм більше, ніж у звичайного GLE.

Інтер’єр нового Mercedes-Benz GLE Coupe в значній мірі запозичений від стандартного GLE і має 12,3-дюймову цифрову панель приладів, а також відповідну інформаційно-розважальну систему з 12,3-дюймовим дисплеєм.

Моторна гама стандартного і купеподібного Mercedes-Benz GLE збігається. Новинка буде доступна з 6-циліндровим рядним дизельним агрегатом OM 656 з поточного сімейства двигунів, який у версії GLE Coupe 350 d 4MATIC видає 272 к.с. і 600 Нм моменту, а у версії GLE Coupe 400 d 4MATIC – 330 к.с. і 700 Нм моменту. Обидва двигуни працюють в спільно з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач 9G – TRONIC і системою повного приводу.


Не пропустіть