Honda оновила популярну модель (фото)

Японський автовиробник оновив свої мікровени Honda Freed і Freed +. Автомобілі отримали невеликі зовнішні і технічні зміни.

Рестайлінгова модель вирізняється переробленим бампером й іншими ґратами радіатора. Важливо відзначити, що тепер комплекс безпеки Honda Sensing входить в базове оснащення всіх модифікацій. У комплектації Sensing система автоматично буде зупиняти машину в разі небезпеки зіткнення.

Після оновлення в модельному ряду Honda Freed з’явилася модифікація Crosstar. Від базової версії вона відрізняється обвісом з нефарбованого пластика по низу кузова і рейлингами на даху. Також на крос-версію були встановлені інші бампери і сріблясті дзеркала, при цьому кліренс залишився колишнім. У комплектації Freed і раніше передбачено три ряди сидінь з шістьма або сімома кріслами.

Виробник вирішив обійтися без істотних змін у технічному плані. Покупцям і раніше запропонують вибрати між бензинової і гібридною версією. У першому випадку під капотом захований 1,5-літровий мотор потужністю 131 к.с. і 155 Нм. У другому також використовується 1,5-літровий агрегат, але працює він по циклу Аткінсона й генерує 110 к.с. і 134 Нм, ще 29 к.с. і 160 Нм додає електромотор. Стандартний Honda Freed оснащується варіатором, гібридний – роботизованою коробкою передач. Привід може бути як переднім, так і повним.

Продажі оновлених Honda Freed і Freed + стартують в Японії в жовтні цього року.


Не пропустіть