Новий «Опель»: гарний дизайн і багате оснащення (Фото)

На автосалоні у Франкфурті представили нову «Корса». Машина-то вийшла цікавою. І красивою. А ще нова модель трохи крупніше попередниці: довжина збільшилася на 39 мм (до 4060 мм). Є і ще одна цікава новина – Opel вирішив відмовитися від трьохдверного хетчбека, всі «Корс» тепер будуть тільки п’ятидверними.

Оснащення буде багатим для «малюка»: віртуальна комбінація приладів (причому, вже в базовій версії), можливість установки відмінної і швидкої мультимедійної системи з 10-дюймовим екраном, буде шкіра, підігрів керма, камера заднього виду, крісла з масажем, система автоматичного паркування і так далі. Все як у «дорослих».

За технікою ситуація наступна: в основі машини лежить французька платформа CMP (на ній, наприклад, зробили Peugeot 208), а під капот «Корс» можуть ставити бензинові двигуни об’ємом 1,2 л (три циліндра, 75 к.с., 100 к.з. або 130 к.с.) або турбодизель з чотирма циліндрами об’ємом 1,5 л і потужністю 102 к.с. Коробки передач можуть бути 5- або 6-ступінчастою (механіка), а на дорогі моделі поставлять навіть 8-ступінчастий автомат.

І так – буде повністю електрична версія, яка отримає назву Corsa-e з мотором потужністю 136 к.с. і моментом в 260 Нм. Обіцяють, що Corsa-e зможе проїжджати до 330 км на повністю заряджених акумуляторах. Але … для 2019 року ця трохи. Крім того, коштувати така «Корса» буде 29 900 євро. А адже в таку ж суму обійдеться і базова версія більшого Volkswagen ID.3, який побудований саме як електромобіль і має заявлений запас ходу 420 км.


Не пропустіть