Nissan представив оновлений позашляховик Patrol (фото)

Модернізований позашляховик обзавівся новим дизайном і сучасними системами безпеки.

Японський автовиробник Nissan випустив оновлену версію позашляховика Patrol. Новинка отримала інший дизайн передньої частини з V-подібною радіаторною решіткою з горизонтальними смужками і масивною окантовкою. Також автомобіль може похвалитися оновленою світлодіодною оптикою з малюнком ходових вогнів, який нагадує бумеранг. Ззаду нові задні ліхтарі Patrol також мають форму бумеранга. Вони інтегровані разом з великою хромованою табличкою і задніми покажчиками повороту.

Усередині салону оновленого Nissan Patrol з’явилася модернізована центральна консоль, яка оснащена двома дисплеями з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Новий Nissan Patrol також виділяється своїм великим набором передових технологій безпеки. На додаток до вже наявних технологій Nissan Intelligent Mobility, новий Patrol оснащений інтелектуальним екстреним гальмуванням з виявленням пішоходів і системою попередження про зіткнення.

У силовій гамі позашляховика будуть двигуни V6 і V8. Базовий 4,0-літровий V6 видає 275 кінських сил і 394 Нм крутного моменту, а 5,6-літровий двигун V8 генерує 400 кінських сил і 560 Нм крутного моменту.

Як повідомили представники компанії, система All-Mode 4×4 дозволяє водієві перемикати режими для роботи в різних дорожніх і позашляхових умовах. Гідравлічне управління кузовом, доступне на моделях V8, забезпечує більш комфортну їзду завдяки поліпшеній підвісці і зниження вібрації.


Не пропустіть