Зливаємо паливо з автомобіля – австралійський спосіб

Правильно злити паливо з бака авто дається не кожному. А якщо це великий автобус, а за справу беруться недосвідчені злодюжки, то ось що може вийде, пише autocentre.ua.

Цей інцидент стався в далекій Австралії, а точніше – в західній її частині, в місті Лавертон. Водій автобуса, припаркованого на ніч біля готелю, вийшов вранці до нього і виявив незвичайну для цих місць картину. На дорозі біля машини валялася відкручена пробка бака, а поруч з нею невеликий шланг. Перше, що спало на думку – крадіжка палива. Відразу була викликана поліція. Правоохоронці оглянули місце злочину і підняли речові докази. Те, що потім сталося, можна сміливо використовувати для анекдоту.

Як виявилося, горе-злодюжки переплутали паливний бак автобуса з резервуаром для нечистот похідного туалету. Можна собі уявити, що було на обличчі злочинців, коли вони відсмоктували ротом таку бажану солярку. Тим не менш, поліція запротоколювалиа даний інцидент і порадила водіям вибирати більш безпечні стоянки для автобусів. Що ж стосується незаконних зливів палива, то, здається, вони і так вже отримали гарне покарання, від якого не так легко буде відмитися.

Даний випадок хіба що можна порівняти з однією зі сцен знаменитого фільму-антиутопії Террі Гілліама «Бразилія», коли в скафандри двох диваків замість поживних речовин через шланг подали нечистоти. Загалом, рвонуло і війнуло на всі сто.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=teufz17PqoY


Не пропустіть