Skoda розкрила подробиці про нову Octavia

Чеська компанія поділилася інформацією про нове покоління Skoda Octavia.

Четверте покоління моделі зможе похвалитися рядом дизайнерських і технологічних змін. При цьому сам виробник називає оновлену Octavia кращою за всю історію моделі.

Оновлений автомобіль виросте в габаритах. Так, версія Combi матиме довжину, рівну 4689 мм, це на 22 мм більше, ніж у нинішнього покоління авто, а ширина виросте на 15 мм до 1829 мм. В результаті машина буде просторіша і комфортніша. Обсяг багажного відділення для універсала буде досягати 640 літрів.

В оновленій Skoda Octavia з’явиться інша головна оптика в формі вузьких фар замість дворівневих на нинішньому поколінні машини. Також зміняться і задні ліхтарі. При цьому топова модифікація авто обзаведеться повністю світлодіодною матричною оптикою.

В інтер’єрі новинки з’явиться багатофункціональне рульове колесо, оснащене двома спицями. Модернізації піддасться і центральна консоль з панеллю приладів, а також оздоблення дверей. Однією з обновок автомобіля стане трьохзонний клімат-контроль Climatronic. Крім цього, оновлена ​​Skoda Octavia стане першою моделлю бренду, яка отримає технологію проекції зображення на лобове скло безпосередньо перед водієм.


Не пропустіть