Стартували продажі оновленого кросовера Hyundai Creta (фото)

На китайському ринку дебютував  оновлений кросовер Hyundai Creta, який в цій країні відомий під назвою ix25. Не виключено, що незабаром новинка може з’явитись і в Україні.

Нове покоління популярного SUV побудовано на тому ж шасі, що і модель Kia Seltos. Це дозволило збільшити габарити автомобіля. Наприклад, довжина кросовера зросла на 30 мм до 4300 мм, а ширина – на 10 мм до 1790 мм, при цьому колісна база стала більшою на 20 мм – зросла до 2610 мм. Багажне відділення також стало більш просторим – збільшилось з 431 до 444 літрів.

Новий Hyundai Creta / ix25 обзавівся двох’ярусною головною оптикою, яка опціонально може бути світлодіодною. Задні ліхтарі також були модернізовані та об’єднані однією смужкою стоп-сигналу.

Інтер’єр новинки теж змінився: з’явилися трьохспицеве рульове колесо з усіченим низом, електронна приладова панель і вертикальний 10,25-дюймовий дисплей медіасистеми. Тачскрін може розділяти зображення окремо для водія і переднього пасажира.

У Піднебесній авто пропонуватиметься з 1,5-літровим мотором потужністю 115 к.с., який може працювати в парі з 6-швидкісною МКПП або варіатором. Привід – виключно передній. Вартість моделі стартує від 105 тис. 800 юанів, це приблизно 15 тисяч доларів.


Не пропустіть