Як росіяни маскують свої автомобілі в Україні

Тепер на вітчизняних дорогах автомобілів з російськими номерними знаками неабияк поменшало, а ті, що їздять, частенько вдаються до різних хитрощів, пише autodriving.net.

Номерний знак автомобіля відразу показує, де він зареєстрований і звідки приїхав. До відомих всім подій, машини з номерними знаками РФ були у нас не рідкістю, особливо багато було фур і туристичних автобусів. Тепер же ситуація інша. Російський номерний знак сприймається, м’яко кажучи, з настороженістю. Ті ж автомобілісти РФ, які все ж наважуються приїхати до нас в гості, всіляко намагаються замаскувати номерний знак.

Днями в одному українському місті їздив яскраво-жовтий Opel Astra GTC з дивним номерним знаком: три букви, три цифри і величезний прапор України. При ближчому його розгляді, стає ясно, що це просто кольорова картинка, наклеєна поверх російського номерного знака. В даному випадку країну реєстрації автомобілі видавали московські координати дилера, розміщені на рамці номерного знака.

Слід сказати, що зафіксовані випадки, коли на російські автомобілі, які приїхали в Україну у службових справах, тимчасово прикручували справжні номерні знаки нашої країни. Зрозуміло справа, що це незаконно.

ipp
ipp

Не пропустіть