Nissan готує до прем’єри новий X-Trail (фото)

Японський автовиробник готує до дебюту нове покоління кросовера Nissan X-Trail. Деякі свіжі подробиці про екстер’єр, інтер’єр і характеристики майбутньої новинки розкрив портал CarsCoops.

Як повідомляє джерело, дизайн нового Nissan X-Trail буде виконаний в стилі молодших «побратимів» в особі Nissan Kicks і Juke останніх поколінь. Автомобіль отримає фірмову решітку радіатора V-Motion і «двоповерхову» головну оптику з тонкими світлодіодними денними ходовими вогнями. Задні ліхтарі отримають форму бумеранга.

Інтер’єр отримає радикальні зміни, основною з яких стане новітня інформаційно-мультимедійна система з великим сенсорним дисплеєм. Комплекс буде підтримувати навігацію, Wi-Fi, Bluetooth і інші сучасні функції. Також, за даними джерела, новий X-Trail отримає цифрову панель приладів і набір систем активної безпеки Nissan ProPILOT.

У лінійці моторів Nissan X-Trail (для ринку США) ймовірно, залишиться пов’язаний з варіатором 172-сильний двигун об’ємом 2,5 літра, а також з’явиться новий 2,0-літровий 4-циліндровий турбоагрегат потужністю 251 к.с. Система повного приводу буде опціональною.

Дата презентації нового Nissan X-Trail досі не названа.


Не пропустіть