KIA вивела на ринок новий седан

Компанія KIA вивела на ринок новий седан KIA K5, який також відомий як Optima.

У плані дизайну KIA K5 нового покоління – абсолютно інший автомобіль, який з досить суворого і незмінного бізнес-седана перетворився на стильний ліфтбек з похилим дахом, сильно заваленим заднім склом і коротким багажником. Розташовані ззаду ліхтарі, при цьому, об’єднані в одну суцільну лінію, дзеркала перемістилися на дверні панелі, а версії в повній комплектації отримали світлодіодну оптику.

Зміни з’явилися і в салоні автомобіля. Тепер там два великих дисплея, сенсорний блок клімат-контролю і «шайба» КПП, яка прийшла на зміну традиційному важелю. Мультимедіа з 10,25-дюймовим широкоформатним тачскріном з голосовим управлінням. За додаткову плату машину також можна дооснастити акустикою Krell, відеореєстратором, до того ж опцією відкривання і запуску автомобіля за допомогою гаджета (тільки для пристроїв на ОС Android з чіпом NFC).

Крім усього іншого, новий седан KIA K5 може похвалитися дев’ятьма подушками безпеки, поліпшеною шумоізоляцією (передні і лобове скло – двошарові), системою автоматичного гальмування і утримання в смузі і функцією «віддаленої парковки», яка легко управляється прямо з екрану смартфона.


Не пропустіть