Джеремі Кларксон назвав найкращі та найгірші автомобілі 2019 року

Ведучий шоу The Grand Tour Джеремі Кларксон назвав кращі і гірші моделі, року що минає. У перелік потрапили хот-хетчі, суперкари, позашляховики і несподівано компактвен Peugeot Rifter.

Окремо Кларксон виділив Audi R8 V10 perfomance quattro, на його думку, саме таким і повинен бути суперкар: гучним, швидким і зовсім неекологічним. Також серед кращих виявився позашляховик Suzuki Jimny нового покоління, який як і раніше погано управляється і гальмує, але посмішка до вух в цій машині, що стрибає по бездоріжжю вам забезпечена.

Кермування хот-хетчем Renault Megane RS Trophy Кларксон порівняв з «катанням на американських гірках під кислотою».

Крім того, в списку кращих виявилися Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Ferrari 488 Pista, Ford Mustang V8 GT Convertible, Range Rover Velar SVAutobiography, Mercedes-AMG A35 4Matic. Несподівано в списку кращих моделей року опинився і Peugeot Rifter GT Line, який сподобався ведучому легким кермом, малим радіусом розвороту і м’якою підвіскою – він проїхав по лежачому поліцейському і не помітив цього.

Серед машин, що розчарували Кларксона – BMW X5 xDrive 30d M Sport (через занадто складну і недопрацьовану електроніку), Audi TTS Roadster (так як дуже гучна і тряска) і нова Toyota GR Supra (вона нічим не краще BMW Z4 або Toyota GT 86).


Не пропустіть