Toyota представила новий Land Cruiser (фото)

Японський позашляховик отримав більш багате оснащення і новий цінник.

Днями відбувся дебют особливої ​​модифікації позашляховика Toyota Land Cruiser, що отримала приставку Commercial. Від базового варіанту новинку відрізняють дверні ручки, пофарбовані в колір кузова, аналогічні корпуси дзеркал, а також 19-дюймові колісні диски з шістьма спицями. У салоні з’явилася інформаційно-розважальна система Toyota Touch 2 з 8-дюймовим тачскріном, двозонний клімат-контроль і аудіосистема з дев’ятьма динаміками.

Серед додаткового обладнання можна відзначити камеру заднього ходу, задні парктроніки, систему Auto Hold, а також систему допомоги при спуску. З огляду на те, що Land Cruiser Commercial створений на базі версії Utility, в його оснащення також увійшли Bluetooth, круїз-контроль, інтелектуальний вхід, світлочутливі фари і бризковики. У списку опцій також значиться навігаційна система і пакет Essential Protection Pack.

У рух позашляховик приводиться 2,8-літровим мотором, віддача якого становить 176 к.с. і 420 Нм крутного моменту. У парі з силовою установкою працює 6-ступінчаста автоматична трансмісія.

Вартість такої модифікації в стандартному виконанні починається від 42 823 доларів США.


Не пропустіть