Suzuki розпочала продаж нового кросовера Suzuki XL7 (фото)

Японський автовиробник почав продажі нового кросовера XL7 в Індонезії.

Компанія Suzuki надасть перші серійні автомобілі дилерам марки на території Індонезії в першому кварталі 2020 року.

Новий кросовер є семимісною версією компакт-вена Suzuki XL6, який на даний момент продається в Індії. Довжина новинки становить 4 445 мм, а кліренс автомобіля 180 мм. Кросовер XL7 стане перелицьованою моделлю Suzuki Ertiga, яка вже встигла стати бестселером бренду.

Семимісний XL7 отримав нове оформлення передньої частини кузова, модернізовані бампери, а також сучасну світлодіодну оптику і ліхтарі. Також кросовер обзавівся розширеними колісними арками, а також захисними елементами екстер’єру з нефарбованого пластика.

Салон автомобіля прикрашає сучасна інформаційно-розважальна система з 7-дюймовим дисплеєм. В оснащення новинки входить автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль і задні парктроніки. В якості додаткових опцій, доступна шкіряна оббивка салону, датчики світла і дощу і камери кругового огляду. Для забезпечення безпеки автовиробник встановив дві подушки безпеки, систему стабілізації, а також систему екстреного гальмування.

У ролі силової установки виступає 1,5-літровий атмосферний двигун потужністю 105 к.с., який працює спільно з 48-вольтовим стартер-генератором. Мотор працює в зв’язці з 4-ступінчастою АКПП, або п’ятиступінчастою МКПП. Привід буде доступний тільки передній.

Вартість новинки поки не повідомляється. За шестимісний Suzuki XL6 дилери марки просять від 980 000 рупій, це приблизно 14 тисяч доларів.


Не пропустіть