Toyota виводить на ринок новий кросовер в стилі RAV4

Компанія Toyota анонсувала старт прийому замовлень на новий кросовер Wildlander.  На китайському ринку заявки на новинку почнуть приймати з 9 січня.

Нагадаємо, що новий Toyota Wildlander був представлений на автосалоні в Гуанчжоу. Автомобіль побудований на базі моделі RAV4 п’ятого покоління. Кросовер Wildlander розробили спеціально для китайського ринку, а виробляти її будуть на спільному підприємстві GAC-Toyota в Гуанчжоу. Новинку можна назвати модифікованою версією RAV4 п’ятої генерації. За геометрією кузова і більшістю зовнішніх деталей дві моделі уніфіковані, але у новинки буде оригінальне оформлення передньої і задньої частин.

Оригінальними деталями екстер’єру щодо RAV4 у Wildlander є передній і задній бампери, фари і ліхтарі, інші штамповані панелі передніх і задніх крил, а також капота повністю повторюють деталі «донора». За рахунок перероблених бамперів Wildlander довше RAV4 на 65 мм, що стосується інших габаритів, то машини ідентичні: ширина – 1855 мм, висота – 1680 мм, колісна база – 2690 мм.

Лінійка моторів Wildlander включатиме дві силові установки – в’язку 171-сильного 2,0-літрового бензинового мотора M20C і варіатора або гібридну систему THS II з 2,5-літровим бензиновим мотором A25B-FXS, двома електромоторами і варіатором E-CVT. Гібридна силова установка має загальну потужність 222 к.с. і витрачає в змішаному циклі всього 4,6 л/100 км.


Не пропустіть