Volkswagen виводить на ринок особливу версію Arteon

Німецький автовиробник має намір випустити лімітовану серію Arteon R-Line Edition.

Близько року тому Volkswagen презентував «заряджену» версію Passat Variant R-Line Edition. Тепер же виробник випустить і Arteon в аналогічному виконанні. Нагадаємо, що універсал Passat був випущений серією, обмеженою 2000 автомобілями, а ліфтбеків у версії R-Line Edition буде лише 250.

Volkswagen Arteon R-Line Edition буде пофарбований у відтінок Moonstone Grey, який неймовірно гармонійно поєднується з чорним дахом автомобіля. Екстер’єр підкреслять 20-дюймові колісні диски з чорного металу Rosario, а для більш глибокого ефекту задні скла отримають тонування.

Інтер’єр буде оброблений шкірою наппа, а для водія передбачена цифрова панель приладів. Крім того, для покупців доступні сидіння з підігрівом, система безключового доступу, адаптивна світлодіодна оптика, а також преміальна інформаційно-розважальна система. Для забезпечення безпечного пересування Arteon обладнаний системою виявлення знаків, функцією руху в смузі, адаптивним круїз-контролем, а також системою автономного екстреного гальмування.


Не пропустіть