Відреставрований 64-річний пікап Ford F-100 продадуть за сотні тисяч доларів

Ця модель 1956 року випуску дісталася власнику за чисто символічну суму. Про його технічний стан продавець написав чесно: «убитий в мотлох». Але тюнерів таке формулювання нітрохи не збентежила, адже вони спочатку розраховував на повномасштабну реставрацію.

В ході роботи старовинний задньопривідний Ford F-100 позбувся свого дизельного мотора і отримав натомість могутній восьмициліндровий агрегат GT350 Voodoo від Ford Racing. «Пересадка серця» спричинила за собою масу інших модифікацій, у тому числі установку кас томного вихлопного тракту від Kooks, радіатора від Moshimoto і сучасної 6-швидкісної МКПП.

Доопрацюванню піддалася і підвіска пікапа. Тут є компоненти Cobra, причому кожне колесо підвісили незалежно від інших. Кузов ретельно очищений від іржі і пофарбований матово-чорною фарбою (Keystone KEY9801). Дзеркала бічного огляду демонтовані, а оптика затемнена.

Найближчим часом рестомод Ford F-100 продадуть на аукціоні Barrett-Jackson. Стартову вартість поки невідома, але зрозуміло, що мова йде шестизначну суму в доларах США.


Не пропустіть