Нива, як Нива: стартували продажі оновленої LADA 4х4 (фото)

LADA оголошує про старт продажів оновленої LADA 4×4. Виробник запевняє, що позашляховик став більш комфортним. Вартість модернізованого позашляховика LADA 4х4 починається від 553 900 рублів, це приблизно 9 тисяч доларів.

3-дверна та 5-дверна версії позашляховика LADA 4×4 отримали повністю нову панель приладів з новою кліматичною установкою, більш комфортні крісла, систему «ЕРА-ГЛОНАСС», а також покращений пакет шумо- і віброізоляції, ряд стильових і технічних поліпшень. Для сімейства LADA 4×4 буде передбачено 10 варіантів виконання. До складу комплектації Classic  увійде гідропідсилювач рульового управління, АБС, денні ходові вогні, передні електричні склопідіймачі та аудіопідготовка.

Комплектація Luxe буде оснащуватися підігрівом передніх сидінь, електроприводом і та обігрівом зовнішніх дзеркал, 16-дюймовими легкосплавними дисками коліс. Аналогічним списком обладнання може похвалитися і версія LADA 4×4 Urban, а також, на додаток до цього, вона отримає протитуманні фари, інтегровані в передній бампер. LADA 4×4 в версії Luxe AC додатково обзаведеться кондиціонером – з новою панеллю приладів ця система стала ще більш ефективною.

Що б там не стверджували, зовні це та сама Нива, що й 40 років тому.


Не пропустіть