Новий бюджетний кросовер Renault вперше показали на фото

На початку лютого компанія Renault представить передвісника нового ультрабюджетного паркетника. Головним ринком збуту для невеликого кросу, якому присвоєно заводський індекс HBC, стане Індія. Напередодні в мережі з’явилися перші знімки тестового зразка.

Фотошпигунам вдалося «упіймати» автомобіль під час тестових випробувань. Очікується, що новинка створена на подовженій версії платформи CMF-A, яка також лежить в основі компактвена Triber. Довжина новинки складе не більше чотирьох метрів.

Судячи з фото, опублікованих виданням Autocar India, крос отримає «двоповерхову» головну оптику: зверху – вузькі смужки, що виконують роль покажчиків повороту (і, можливо, денних ходових вогнів), а під ними знаходяться трисекційні блоки основних фар. Салон HBC виконаний в стилі «спорідненого» Triber, однак у новинки екран мультимедіа трохи підноситься над торпедо.

Під капотом компактного паркетника встановлять 1,0-літрову бензинову «турботрійку» з віддачею 95 к.с.. Двигун буде працювати в парі з 5МКПП або «роботом». Привід моделі дістанеться виключно передній.


Не пропустіть