Чорний екскаватор-навантажувач Caterpillar 420F2, який ви ніколи не купите

На міжнародній виставці World of Concrete ( англ. Світ Бетони ), що відбувається зараз у Лас-Вегасі, компанія Caterpillar не надала ніяких новинок, проте деякі машини все одно привертають увагу і збирають зацікавлену публіку. І одна з таких машин – це екскаватор-навантажувач Caterpillar 420F2 IT, пофарбований від в чорний колір, пише enkibiz.com.

Технічно це темна збройова фарба по металу, але виглядає машина в такому розфарбуванні просто чудово, нагадуючи бойову машину військових спецпідрозділів.

За словами працюючих на стенді представників компанії, які регулярно отримують питання про те, коли і де можна купити екскаватор-навантажувач такого кольору, на жаль, ця фарба була спеціально зроблена всього лише для двох машин.

У минулому році Caterpillar святкував відразу два досягнення на ринку екскаваторів-навантажувачів – пройшло 30 років з моменту випуску першої машини цього сегмента, а також було вироблено 300 тисяч екскаваторів-навантажувачів. З кожного із приводів в серпні 2015 року було випущена одна модель 420F2 в чорному кольорі. Тепер вони подорожують по різних виставках, а дебют відбувся якраз на World of Concrete.


Не пропустіть