Mercedes знімає з виробництва пікап X-Class

Виробництво пікапа Mercedes X-Class завершиться в травні.

Про це повідомляє видання «Auto Motor und Sport» з посиланням на представників компанії Mercedes-Benz.

Інформація про припинення випуску пікапа Mercedes-Benz X-Class почала з’являтися ще у липні 2019 року. І ось ці дані підтвердили в компанії Mercedes-Benz під час інтерв’ю виданню «Auto Motor und Sport». Виробництво пікапа буде припинено в травні 2020 року на підприємстві в Іспанії.

Представники компанії відзначили, що X-Class є нішевим продуктом, який затребуваний лише на деяких ринках, таких як Австралія і Південна Африка. У Mercedes-Benz повідомили, що регулярно перевіряють своє глобальне портфоліо, щоб з’ясувати, які моделі повинні залишитися, а які повинні піти у минуле, і вирішили відмовитися від X-Class, незважаючи на те, що він «відносно молода» модель.

Нагадаємо, Mercedes-Benz X-Class – це рамний пікап, представлений німецькою компанією Mercedes-Benz, підрозділом німецької компанії Daimler AG в 2017 році. Модель поділяє платформу та двигуни з Nissan Navara та Renault Alaskan. Автомобіль оснащений системою постійного повного приводу 4Matic з блокуванням міжосьового диференціалу та може буксирувати причіп масою до 3.5 тонн.


Не пропустіть