Suzuki представила оновлену модель Ignis (фото)

Компанія Suzuki оновила свій субкомпактний паркетник Ignis. Поки що новинка доступна для японського ринку, а пізніше новинка з’явиться в Індії та Європі.

На японському ринку «посвіжілий» Suzuki Ignis отримав модернізовані ґрати радіатора з великими прорізами – в дусі оновленого позашляховика Jimny. Також змінили і задній бампер автомобіля, який тепер фарбують в колір кузова, а чорну плашку прибрали.

Головним нововведенням моделі стала поява «позашляхової» версії Ignis MF. Такий автомобіль обладнаний «захистом» сріблястого відтінку на бамперах, протитуманними ліхтарями, які розташовані вище, ніж у звичайної моделі, рейлінгами на даху і чорними пластиковими накладками на колісних арках і порогах.

В інтер’єрі новинки з’явилася інша обробка, а також інша підкладка приладової панелі. Для версії Ignis MF передбачений спеціальний матеріал для підлоги багажника і спинки задніх крісел, який дозволяє їх легко мити.

При цьому всі модифікації оновленого Suzuki Ignis тепер оснащуються подвійний фронтальною камерою, яка розпізнає інші машини і пішоходів для автоматичного гальмування, обігрівом крісел і функцією затримки вимикання фар після зупинки мотора.

Технічна «начинка» нового Suzuki Ignis не змінилася. Під капотом автомобіля як і раніше встановлений бензиновий атмосферний 1,2-літровий двигун Dualjet потужністю 91 к.с., який працює на пару з стартер-генератором. В якості трансмісії використовується варіатор, привід може бути переднім або повним.


Не пропустіть