Hyundai представила новий кросовер Creta (фото)

Офіційна прем’єра індійської версії Hyundai Creta нового покоління відбулася на автовиставці Auto Expo у Делі. В майбутньому ця модель вийде на глобальний ринок.

Нова Creta для індійського ринку буде майже повністю повторювати китайську версію Creta, яка там отримала назву ix25. З відмінностей слід виділити інший малюнок решітки радіатора, панорамний люк в даху в топової комплектації і модернізовані колісні диски.

Салон «індійської» Hyundai Creta на прем’єрі не показали, але, за попередньою інформацією, він не сильно зміниться. Також буде присутнє усічене рульове колесо, медіасистема з габаритним дисплеєм, «шайба» для перемикання режимів руху й інші елементи інтер’єру. Найімовірніше, що кросовер для індійського ринку обзаведеться іншими матеріалами і відтінками для обробки салону.

Нагадаємо, що в Китаї Hyundai Creta (ix25) оснащується безальтернативним бензиновим 1,5-літровим мотором потужністю 115 кінських сил. Цей же двигун дістанеться й індійській версії Creta. Крім того, в Індії новинка отримає 115-сильний турбодизель аналогічного об’єму і 1,4-літровий бензиновий турбоагрегат. В якості трансмісії буде використовуватися «механіка», класичний «автомат» або «робот з двома зчепленнями». На індійському ринку новинка з’явиться в березні поточного року.


Не пропустіть