У мережі показали найпотужніший у світі Lamborghini Urus (фото)

Фахівці тюнінг-ательє 1016 Industries з Маямі допрацювали кросовер Lamborghini Urus, потужність якого збільшилася на 30% завдяки новому програмному забезпеченню.

Тюнери з 1016 Industries пропонують дві програми чіп-тюнінгу – перша підвищує потужність стандартного 4,0-літрового 8-циліндрового бітурбомотора з 650 до 791 к.с., а друга – з 650 до 852 «коней». При цьому заміна турбокомпресора, впускної або випускної системи не знадобилася. При необхідності таку прошивку можна «скинути» і повернути автомобілю заводські налаштування.

Після доопрацювання Urus, його власник може завантажити спеціальний додаток для смартфона, який дозволить йому віддалено запускати і вимикати мотор кросовера, а також відстежувати маршрут і час руху автомобіля.

Дизайн Urus від 1016 Industries відрізняється агресивним «оперенням» з вуглецевого волокна або скловолокна. Пакет доопрацювань включає в себе задні крила зі 100-міліметровим розширенням, передні крила з 87-міліметровим розширенням, новий спліттер спереду, бічні спідниці з карбону, новий дифузор, антикрило і спойлер на даху.

Глобальних змін всередині автомобіля не передбачено. Швидше за все, дизайнери американського ательє обмежуються стилізацією дверних карт і фрагментів передньої панелі «під карбон».

Про динамічні характеристики доопрацьованого Lamborghini Urus нічого не повідомляється.


Не пропустіть