Експерти назвали найпопулярніші в Україні “євробляхи” (Фото)

Експерти проаналізували перевагу українців серед “євроблях” і назвали найпопулярніші моделі.

Так, експертам вдалося з’ясувати, які машини серед “євроблях” воліють українці і чому. Розслідування провели журналісти AUTO.RIA.com.

Варто сказати, що останнім часом це було зробити досить важко. Так як багато розмитнювали свої автомобілі за зниженою собівартості. Але все одно це стало можливо. До слова, в українців не сильно змінилися переваги.

У будь-якому випадку, Volkswagen Passat, традиційно, нагорі. Присутні і старі, і «свіжопригнані» – машина однозначно популярна і приваблива, принаймні для українського автомобіліста.

Хоча на сьогодні конкуренція на цьому ринку все таки велика. Ще залишилися бажаючі, які готові купити собі “євробляху” і тут вже її розмитнити. Що робити в такому випадку продавцям? Тільки придумувати все нові і нові маркетингові ходи, які давали б безсумнівна перевага.

Зокрема, це зниження цін. Однак далі рівних сполучних ліній не буде.

У будь-якому випадку зараз дуже складно передбачити, як буде розвиватися ринок “євроблях” навіть в цьому році. Поки уряд не вживає ніяких глобальних кроків в цьому напрямку. Українцям варто тільки сподіватися на те, що ціна на розмитнення таких автомобілів буде знижена.

У будь-якому випадку, зараз через не розмитнене авто з-за кордону можна отримати чималий штраф.


Не пропустіть