МАЗ випустить «люксову» модель

Білоруський завод «МАЗ-КУПАВА» представив нові мікроавтобуси Купава-233150, з переобладнаними салонами. Одна з машин – вантажопасажирська, а інша – «люксовий» мобільний офіс.

Про це повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Новинка базується на базі мікроавтобуса МАЗ-281040. Пасажиромісткість одного з варіантів: 8 пасажирів +1 місце водія, другий мікроавтобус оснащений вантажним відсіком, і його пасажиромісткість становить 7 пасажирів +1 місце водія.

У першому варіанті в салоні розміщені 5 м’яких сидінь з підголовниками, регульованою по нахилу спинкою і м’якими підлокітниками, що відкидаються; є відкидний столик; світлодіодна стрічка і біля столу розташовані дві розетки зі змінним струмом, HD-монітор, USB розетки, шафа для одягу з вбудованою холодильною камерою.

Вантажопасажирська версія має в пасажирському відсіку бічні двері, висувну автоматичну сходинку, кондиціонер салону, висувною підлогу. Відсіки відокремлені один від одного глухою. Пол вантажного відсіку обшитий листовим рифленим алюмінієм з відбортовкою 650 мм. На вікнах у вантажному відсіку встановлена ​​металева захисна сітка і передбачено освітлення.

Як і базовий мікроавтобус МАЗ-281040, машини комплектуються турбодизелем JAC HFC4DE1-1D (2,7 л; 149,5 л.с .; Євро-5) і механічною 6-ступінчастою коробкою передач JAC LC6T32. Максимальна швидкість – 100 км/год.


Не пропустіть