У мережі з’явилися зображення секретних моделей Bugatti (фото)

У мережі опублікували офіційні рендери концептів Bugatti, які були засекречені протягом декількох років. Зображення датуються 2015 роком і показують 3 моделі: 1500-сильний GT Rembrandt, спідстер Veyron Barchetta і купе Atlantic.

Для моделі Bugatti GT Rembrandt, призначався 8,0-літровий силовий агрегат W16. Заявлена ​​потужність – 1500 кінських сил. Візуально концепт нагадує найдорожчий авто в лінійці Bugatti – La Voiture Noire за 11 млн євро. У 2-х гіперкарів схожий дизайн з поздовжнім «гребенем» через увесь кузов і стилізованими «віконцями» на кормі.

Купе Atlantic могли б уявити в 2015 році на конкурсі елегантності Пеббл-Біч. Але на той час навколо Volkswagen розгорівся скандал через махінації з показниками шкідливих викидів, і концерн, якому належить Bugatti, відмовився від різних проектів заради скорочення витрат через гігантські штрафи.

Третя серія рендерів присвячується Veyron Barchetta, екстремальному варіанту гіперкара Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Однак і цьому проекту не судилося втілитися в життя.


Не пропустіть