Ательє Brabus випустило брутальну версію «Гелендвагена» для екстремальних подорожей (фото)

Позашляховик отримав модернізований двигун, який генерує майже 800 кінських сил.

Фахівці компанії Brabus представили нову версію позашляховика Mercedes-Benz G-Class, яка отримала назву Brabus 800 Adventure XLP. Новинка базується на модифікації Mercedes-AMG G63. Автомобіль отримав вантажну платформу як у пікапа, для чого довелося збільшити колісну базу на 50 сантиметрів. У підсумку, довжина позашляховика стала досягати 5,31 метра, це на 68,9 сантиметра більше, ніж у серійного G63 без запасного колеса.

В оснащенні Brabus 800 Adventure XLP знаходиться модернізований 4,0-літровий бітурбований двигун V8, потужність якого форсували до 789 к.с. і 1000 Нм максимального крутного моменту. А для підкорення суворої місцевості трансмісія позашляховика отримала портальні осі. За оцінками самої компанії Brabus, першу «сотню» 800 Adventure XLP зможе набрати за 4,8 секунди, що вражає для такої великої машини. При цьому 22-дюймові 22-дюймові шини підвищеної прохідності змушують компанію обмежувати максимальну швидкість на позначці 210 км/год.

Відзначається, що незважаючи на зміни кузова позашляховика він зберіг необхідну жорсткість конструкції. Вантажна платформа була виконана зі сталі, а бічні стінки зробили з карбону для зниження ваги.

У списку обладнання автомобіля числяться багажник на даху і вбудована лебідка. Вартість Brabus 800 Adventure XLP становить 626 236 доларів.


Не пропустіть