Новий кросовер Geely б’є рекорди продажів (фото)

Новий кросовер користується на китайському ринку ажіотажним попитом.

Середньорозмірний Geely Boyue Pro з’явився на ринку Піднебесної 4 місяці тому. Практично відразу автомобіль зміг продемонструвати відмінні продажі, що дозволило йому стати бестселером бренду. У січні поточного року дилери марки реалізували 24 тис. автомобілів, що дозволило обігнати по продажах Nissan X-Trail і Toyota RAV4.

Версія Atlas Pro побудована на базі Geely Atlas актуального покоління. Довжина кросовера складає 4 544 мм, при довжині колісної бази – 2 670 мм. Автомобіль отримав новий капот і ґрати радіатора, а також дещо інші задні двері й ліхтарі. Atlas Pro у всіх версіях оснащується світлодіодною оптикою.

Салон автомобіля зазнав серйозних переробок. Інтер’єр Geely Atlas Pro може похвалитися новою центральною консоллю з цифровою панеллю приладів та інформаційно-розважальною системою, а для найбільш оснащених версій доступний панорамний люк і система запобігання зіткнень.

Кросовер для китайського ринку пропонується з бензиновим турбомотором Volvo об’ємом 1,5 літра потужністю 177 к.с., а також з турбодвигуном на 1,8 літра з віддачею 184 к.с.. В якості трансмісії використовується семиступінчастий преселективний «робот». Привід передбачений повний або передній.

На ринку Китаю модель пропонується від 88 600 юанів, це близько 12,5 тис. доларів.


Не пропустіть