Стали відомі подробиці про новий Hummer

Традиційні двигуни і неповороткі позашляховики залишилися в минулому для Hummer. Новий GMC Hummer EV повністю живитиметься від батареї, обіцяючи повністю електричну трансмісію.

У Hummer EV буде знімний кузов. Ми не впевнені, чи буде це стандартним або буде доступно в якості опції. У будь-якому випадку дах Targa матиме чотири панелі: дві спереду і ще дві ззаду. Кожна з цих панелей, якщо їх зняти, буде мати спеціальний відсік для зберігання у внутрішній частині.

Відомі також деякі подробиці про габарити Hummer EV. У той час як січневий тизер натякав на бурштинові «сигнальні вогні» на даху вантажівки, типові для вантажних автомобілів великої вантажопідйомності, Hummer EV може насправді бути ближче до масштабу нинішньої GMC Sierra.

GMC Hummer EV буде працювати на «Ultium powered», що є назвою нової технології акумуляторів, яка розроблена GM і була анонсована на цьому тижні. У той час як більшість машин на основі Ultium матимуть 400-вольтові батареї з можливістю швидкої зарядки 200 кіловат, Hummer EV (й інші електричні вантажівки від GM) будуть мати 800-вольтові батареї зі швидкістю зарядки до 350 кіловат.

Нагадаємо, електричний Hummer представлять 20 травня 2020 року.


Не пропустіть