Новітній суперкар замаскували під старий Porsche і продадуть за шалені гроші (фото)

Фахівці ательє Ruf представили серійну модель SCR в стилі ретро.

Ательє Ruf прославилося своїми лімітованими серіями автомобілів на базі різних моделей Porsche. Нещодавно фахівці розробили особливу модифікацію спорткара SCR. Купе отримало дизайн в стилі класичної моделі Porsche 911 покоління 964 зразка 1989-1994 років. Незважаючи на те, що автомобіль має класичну зовнішність, його монокок виготовлений з вуглецевого волокна. Модель також отримала автентичні бампери, широкі задні крила, невеликий спойлер і нові колісні диски.

Інтер’єр SCR також перероблений в стилі ретро. Для обробки салону використана натуральна шкіра коричневого кольору зі вставками з картатої тканини. Фахівці вирішили відмовитися від цифрових екранів, віртуальних приладів і навіть асистентів водія, все зроблено для повного занурення в атмосферу класичних 911.

Задня підвіска має двоважельну схематику з горизонтальними амортизаторами на обох осях.

Рушійною силою авто є атмосферний двигун потужністю 510 к.с. з обертовим моментом 470 Нм., який з’єднаний з механічною трансмісією.

З огляду на масштабність робіт, можна припустити, що тираж буде обмежений кількома десятками автомобілів вартістю в кілька сотень тисяч євро кожен.


Не пропустіть