Audi розповіла про нові Audi RS 5 Coupe і RS 5 Sportback

Німецький автовиробник опублікував докладні характеристики і комплектації своїх новинок, які вже надійшли в продаж у Німеччині.

Нові Audi RS 5 Coupe і RS 5 Sportback оснащуватимуться в рух бітурбо V6 TFSI об’ємом 2,9 літра з віддачею 450 к.с. і 600 Нм крутного моменту. В якості трансмісії використовується 8-ступінчаста АКПП Tiptronic. Привід – фірмовий повний quattro.

«Перегляд RS 5 Coupe і RS 5 Sportback знаменує собою успішне завершення нашого 25-річчя і оновлення нашого модельного ряду. Завдяки стандартному постійному приводу Quattro вони займають особливе становище в своєму сегменті», – наводить слова Олівера Хоффманна, керуючого директора Audi Sport GmbH, прес-служба марки.

Вишуканий зовнішній дизайн двох моделей RS 5 на перший погляд пізнаваний. Загальна стилістика нагадує «старші» моделі RS 6 і RS 7. Додаткові матричні світлодіодні фари з лазерним освітленням Audi оснащені затемненими рамками, які чітко відрізняють дві моделі RS від базової варіації A5. Великі, сильно окреслені повітрозабірники отримали новий п’ятикутний розріз.

Оновлені моделі RS 5 оснащені 19-дюймовими колесами. Нові 20-дюймові колеса доступні під замовлення в трьох варіантах, один з яких пофарбований в чорний глянець, а інший – в матову бронзу. У стандартній гальмівній системі сталеві диски утримуються супортами, пофарбованими в чорний або червоний колір. В якості альтернативи Audi пропонує карбоново-керамічні гальмівні диски для передньої осі; їх супорти пофарбовані в сірий, червоний або синій кольори.

У Німеччині та в інших країнах ЄС RS 5 Coupe і RS 5 Sportback будуть доступні в дилерських центрах, починаючи з весни 2020 року. Базова ціна для обох моделей становить 83 500 євро.


Не пропустіть