Фахівці порівняли економічність гібридного і бензинового Bentley Bentayga

Як пише InsideEV’s, в реальних умовах з’ясувалося, що гібридна версія кросовера Bentley Bentayga не є найвигіднішою в споживанні палива.

Американське агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) провело оцінку економічності першої гібридної моделі британського бренду – Bentley Bentayga Hybrid – в реальних умовах. З’ясувалося, що 449-сильна гібридна модифікація кросовера споживає 11,2 літра бензину на 100 км в заміському циклі. При цьому бензиновий варіант Bentayga, оснащений 4,0-літровим мотором V8 потужністю 550 к.с. витрачає в тих же умовах на літр палива менше.

Лише в змішаному циклі (місто і шосе) гібридна версія кросовера змогла конкурувати з бензиновою. Так, на 100 км шляху їй потрібно 12,4 літра палива, тоді як бензинова модифікація з 550-сильним двигуном витрачає при тій самій відстані на 1,4 літра більше.

Нагадаємо, що кросовер Bentley Bentayga Hybrid має в своєму арсеналі 3,0-літровий бензиновий мотор V6, а також електродвигун. Тяговий акумулятор має ємність в 17,3 кВт • год. Першу «сотню» гібрид набирає за 5,5 секунди, при цьому його максимальна швидкість досягає 254 км/год.


Не пропустіть