Нові моделі Audi отримають унікальну технологію

Усі нові моделі Audi облаштують сучасними інформаційно-розважальними системами.

Минулого тижня Audi оголосила про оновлення свого модельного ряду. Найбільш значні зміни в лінійці включали в себе збільшення потужності для Audi A4 і Audi A5, а також оновлення технологій в усіх напрямках.

Так, більшість моделей 2021 року включати в себе інформаційно-розважальні технології третього покоління під назвою MIB 3 (Modular Infotainment Toolkit). Список автомобілів, які отримають MIB 3, включає в себе Audi A4, A5, A6, A7, A8, Audi Q3 (пізнє прибуття), Q5, Q7 і Q8, які надійдуть в продаж у другій половині 2020 року.

Цей новий чіпсет не тільки в 10 разів швидше, ніж попереднє обладнання Audi, а також включає в себе нові функції, такі як SiriusXM з 360L з гібридним цифровим радіо. SiriusXM з 360L додає більше 10 тисяч годин контенту «На вимогу» і нову функцію «Для вас», яка виявляє новий контент на основі уподобань прослуховування. Функція «На вимогу» дозволить клієнтам купувати нові функції, такі як вбудована навігація й інші додаткові опції, які будуть доступні пізніше, навіть якщо автомобіль не був придбаний безпосередньо на заводі.


Не пропустіть