З’явилася інформація про новий Volkswagen Golf GTI

Британський журнал Autocar повідомив деякі подробиці про майбутній «заряджений» Golf GTI нової генерації.

Журналістам з Autocar вдалося протестувати прототип нового Volkswagen Golf GTI. Вони з’ясували, що новинка буде базуватися на тій же платформі MQB, що і хетчбек попереднього покоління. При цьому шасі дещо модернізували.

Оновлений Volkswagen Golf GTI отримає занижену на 15 мм підвіску і алюмінієвий підрамник замість сталевого. Також в оснащенні автомобіля буде знаходитися передній привід, тобто його суперниками стануть такі моделі, як Renault Mégane RS, Ford Focus ST і Honda Civic Type R.

Одним з головних нововведень «зарядженого» Golf GTI стане система VDM (Vehicle Dynamics Manager), здатна централізовано контролювати діяльність коробки передач, підсилювача керма, електронного блокування диференціалу XDS, дросельної заслінки і опціональних адаптивних амортизаторів DCC. Також автомобілю будуть доступні чотири режими їзди: Comfort, Eco, Sport і персоналізований Individual.

В оснащенні нового Volkswagen Golf GTI буде знаходитися 2,0-літровий 4-циліндровий турбоагрегат EA888, який видає 245 к.с. і 370 Нм крутного моменту. У парі з мотором працюватиме 6-швидкісна МКПП або 7-ступінчастий преселективний «робот».


Не пропустіть