Kia оновила маленький хетчбек Picanto

У Південній Кореї дебютував компактний міський автомобіль Morning Urban, який на інших ринках відомий як Picanto

Компанія Kia представила оновлений міський хетчбек Picanto, який в Південній Кореї відомий під назвою Morning. Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, доопрацьований салон і розширений перелік систем безпеки.

На південнокорейському ринку рестайлінговий хетчбек дебютував під ім’ям Morning Urban. Від попередника модель можна відрізнити завдяки модернізованим ґратам радіатора в стилі «посмішка тигра», зміненим фарам зі світлодіодними секціями денних ходових вогнів й іншому передньому бамперу.

Ззаду з’явилися ліхтарі з тривимірною LED-графікою і хромований декоративний елемент «під дифузор». Крім того, для автомобіля став доступний новий жовтий колір кузова і 16-дюймові легкосплавні диски нового дизайну.

Що стосується інтер’єру, то для нього запропонують модернізований мультимедійний комплекс з восьмидюймовим дисплеєм і навігацією, а також 4,2-дюймовий екран на приладовій панелі між «циферблатами».

У Південній Кореї Kia Morning Urban доступний з єдиним трициліндровим атмосферним двигуном робочим об’ємом 1 л, що розвиває 76 к.с. і 95 Н · м крутного моменту.


Не пропустіть