Дорожні конфлікти по-південноафриканськи: від карми не втечеш (відео)

ПАР – країна своєрідна, зважаючи на широко відомі соціальні аспекти. А ще там бувають дорожні конфлікти в кращих українських традиціях. Цікаво, що постраждалим в одному з них став призвідник, пише famozio.com.

Відеореєстратор зняв дорожню дуель: Volkswagen Polo і BMW X5 першого покоління E53. До речі, нехай вас не бентежить, що праві ряди швидкісної магістралі їдуть помітно швидше лівих: ПАР – це «задзеркалля» на кшталт Великобританії, Японії, Австралії та Індії, де лівосторонній рух, а кермо знаходиться справа.

Очевидно, пілот «буммера» був роздратований тим, що легковик не відразу поступився йому дорогою. Ймовірно, Polo не мав можливості піти лівіше через зайняту смугу або ж він якийсь час не звертав уваги на наполегливий BMW. Не виключено і те, що «Фолькс» вискочив перед носом кросовера, змусивши його водія різко натиснути на гальма. Хоча, швидше за все, власник преміального автомобіля – просто дорожній хам, люблячий самостверджуватися за рахунок слабких. Як би там не було, товариш вирішив «повчити» опонента і різко смикнув кермом в його сторону, але в підсумку закінчив свій шлях в кюветі, а Polo спокійно покотив геть. Вірно кажуть – не варто псувати собі карму.


Не пропустіть