Позашляховик Toyota Land Cruiser перетворили на броньований лімузин (фото)

Бельгійська компанія Carat Duchatelet представила проект куленепробивного лімузина на базі моделі Toyota Land Cruiser 200.

Фахівці Carat Duchatelet зробили позашляховик Land Cruiser 200 довшим на 50 см. Для цього вони розрізали надвоє кузов і раму і зробили необхідні вставки.

Також змінився і салон автомобіля. Задній ряд крісел був відділений перегородкою, на якій розташувався вбудований телевізор. Також для задніх пасажирів доступні столики і збільшена кількість підстаканників. Серед матеріалів обробки інтер’єру використовувалися алькантара, шпон натурального дерева і шкіра.

Компанія Carat Duchatelet пропонує вибрати з двох рівнів захисту для отриманого лімузина на базі Toyota Land Cruiser 200. Можна замовити ступінь броні як B6, так B7. Обидва класи зможуть захистити від обстрілу автоматів і гвинтівок з калібром кулі до 7,85 мм.

Виробникам довелося модернізувати гальмівну систему автомобіля і підвіску, щоб вони могли впоратися зі збільшеною масою позашляховика. Вартість броньованого лімузина не розкривається, вона буде обговорюватися з кожним клієнтом індивідуально.


Не пропустіть