Hyundai Creta і Skoda Karoq отримали серйозного конкурента від SsangYong (Фото)

Компанія SsangYong оновила свій компактний кросовер Tivoli. У цій моделі змінили не тільки зовнішність і додали нові елементи в салоні, але також і розширили список систем безпеки.

Для «паркетника» автовиробник переглянув моторну гамму, в якій тепер є два бензинових турбованних ДВЗ і турбодизель.
SsangYong Tivoli після рестайлінгу отримав нову оптику, змінену радіаторну решітку, нові протитуманні фари і бампери, а також більш рельєфну п’яту дверку.

У салоні корейського кроссовера з’явилася нова панель приладів, а на центральній консолі тепер встановлюється 10-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи. Була додана підтримка платформ Apple CarPlay і Android Auto, а також камера заднього виду.

Моторна гамма кросовера тепер складається з бензинових турбомоторов об’ємом 1,2 і 1,5 літрів. Їх потужність складає 128 і 163 к.с.

Для першого силового агрегату пропонується шестиступінчаста механічна коробка передач, а для 1,5-літрового ДВЗ доступний шестидіапазонний «автомат».

Потужність 1,6-літрового турбодизеля складає 136 к.с. Цей двигун може працювати як з механічною, так і автоматичною трансмісією. Привід у SsangYong Tivoli тільки передній.

SsangYong Tivoli на ринку є конкурентом Hyundai Creta і Skoda Karoq.


Не пропустіть