І таке буває: евакуатор кинув автомобіль прямо на Jaguar

Виявляється, евакуйований на штраф-майданчик автомобіль власники не завжди можуть отримати в цілісності, пише autocentre.ua.

evakuator-uronil-kalinu-pryamo-na-jaguar

Власниця неправильно припаркованого автомобіля ВАЗ «Калина» біля одного з пішохідних переходів міста Кірова і не підозрювала, що дане порушення обернеться для неї вельми плачевно. На перший погляд, нічого надзвичайного спочатку не відбулося. Працівники ДАІ викликали евакуатор, який оперативно підняв машину і повіз на штрафмайданчик.

НП сталася трохи пізніше. Власниця «Калини», не знайшовши своєї машини біля магазину, все зрозуміла, дізналася по телефону адресу штрафмайданчики і швидко туди попрямувала на тролейбусі. Те, що вона побачила по дорозі, мало не позбавило її почуттів. “Калина” чомусь зірвалася з ременів екскаватора і впала на дорогу, зачепивши новенький лімузин Jaguar, припаркований біля узбіччя.

«Англієць» відбувся лише пом’ятим заднім крилом, а ось представниці російського автопрому доведеться «лікувати» весь правий бік. Ще добре, що водій Jaguar зрозумів стан власниці «Калини» і не тільки не нагрубив їй, а навіть обняв і сказав, що все буде добре. Що ж стосується водія евакуатора, то дане ДТП, за його словами, відбулося через авто. Водій різко вивернув кермо – ось старі ремені і не витримали такого маневру.


Не пропустіть