Mercedes-Benz показав новий E-Class (фото)

Світова прем’єра новинок пройшла в онлайн-режимі.

Головні зміни в дизайні нових купе і кабріолета Mercedes-Benz E-Class відбулися в передній частині. Так, автомобілі обзавелися новим бампером, виконаним у формі А-подібної архітектури, а більш вузькі фари тепер є світлодіодними вже у стартовій комплектації. Опціонально можна замовити інтелектуальну оптику Multibeam LED. У задній частині машин помінялися лише модулі світлодіодних ліхтарів.

Крім того, купе і кабріолета дістануться чотири нові кольори кузова: графітовий металік, два відтінки сріблястого і червоний з колекції Designo. Також у новинок розширився набір колісних дисків за рахунок комплекту зі спеціальним аеродинамічним малюнком, який зменшує опір повітря.

У салоні автомобілів з’явилось нове кермо з здвоєними горизонтальними спицями, на якому  розташовані сенсорні кнопки швидкого доступу. Також розробники встановили і нову медіасистему MBUX останньої генерації.

У списку обладнання нових купе і кабріолета Mercedes-Benz E-Class можна знайти адаптивний круїз-контроль, який працює разом з навігаційною системою, що дозволяє робити їзду більш безпечною.

Відзначимо, що нові купе і кабріолет Mercedes-Benz E-Class відтепер мають в своєму оснащенні тільки гібридні силові агрегати. Модифікації з бензиновим мотором видають від 197 до 367 к.с., а дизельні двигуни – від 194 до 340 к.с..


Не пропустіть