Fiat виводить на ринок електричний мікроавтобус Ducato

Підрозділ легких комерційних автомобілів Fiat Professional анонсував прем’єру електричної версії моделі Ducato.

Як стало відомо MMR, модель буде представлена ​​в усій гамі варіантів кузова, з тим же об’ємом вантажного відсіку, що і у звичайного Fiat Ducato, і найкращим показником вантажопідйомності – до 1950 кг.

Новий E-Ducato – стане не тільки лінійкою автомобілів, але і набором модульних опцій для різних розмірів батареї. Ці модулі будуть доступні з діапазоном дистанції в типовому міському циклі від 200 до більш ніж 330 км при стандартних погодних умовах.

Динамічні характеристики нової моделі вражають: швидкість для більш ефективного енергопоглинання обмежена на позначці 100 км/год, максимальна потужність складає 90 кВт, максимальний крутний момент – 280 Нм.

Сильні сторони Ducato, за які автомобіль отримав визнання у всьому світі, не постраждали від переходу до електричної тяги. Машина зберегла об’єм вантажного відсіку від 10 до 17 м3 при кращій в своєму класі вантажопідйомності до 1950 кг. Крім того, E-Ducato забезпечує вихід в інтернет, пропонуючи ексклюзивний набір функцій, які стануть в нагоді клієнтам з найрізноманітнішими потребами.


Не пропустіть